BoligNet bredbåndsforbindelser

I øjeblikket har vi ikke nogen aftale med BoligNet – vi henviser derfor til MAXSPEED.

Mangler dit mobilabonnement et trådløst Internet?

Leder du måske efter Danmarks billigste EU mobilbilabonnement?

Bolignet Hurtigt internet

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/maxspeed”]

Se top 5 liste over andre udbydere af bredbånd

BoligNet tilbyder hurtige bredbåndsforbindelser

Bolignet tilbyder konkurrencedygtige priser. Fiberforbindelser til både boligforeninger og private husstande

BoligNet tilbyder hurtige bredbåndsforbindelser via fibernet. BoligNets sortiment i bredbåndsforbindelser er ganske enkelt, for de tilbyder udelukkende fiberforbindelser med de meget høje hastigheder. Sortimentet er delt i et udbud til private husstande og et andet i udbud til boligforeninger. I begge kategorier er BoligNets priser klart konkurrencedygtige, og deres service er flot. BoligNet scorer således højt blandt forbrugerne, også fordi fiberforbindelserne bare virker, så alting kører, som det skal.

Fiberforbindelse til private husstande

Til private husstande har BoligNet én enkelt løsning, når det gælder bredbåndsforbindelser, nemlig en fiberforbindelse med maksimal hastighed for download, altså på 1000 Mbit/s. Forbindelsen har hastighed for upload på 500 Mbit/s, hvilket også er hurtigt, hurtigt nok til at diverse streamingtjenester,  gamere og andre, der har brug for høj hastighed ikke blot for download men også for upload. Prisen for denne forbindelse er på 299 kr. om måneden i abonnement, hvilket klart hører til i den billige ende af de hurtige bredbåndsforbindelser.

Oprettelsesgebyr og 6 måneders binding

Dog hører det med, at du hos BoligNet skal betale for oprettelse af abonnementet, en engangspris på 399 kr. Og der er binding på abonnementet, minimum 6 måneder. Dertil kommer, at du kan risikere ekstra omkostninger ved etablering af fiberforbindelsen, alt efter situationen hvor du bor. Hvis der allerede er fiberforbindelse i din bolig, er der naturligvis intet problem. Så åbner BoligNet simpelthen for hanen, og du har hurtig bredbåndsforbindelse med det samme. Men skal der føres kabler ind i huset, er det noget andet.

Kan du få fibernet i din bolig?

Til en begyndelse drejer det sig derfor om, hvorvidt der er fiberkabler, hvor du bor, enten allerede inde i dit hus, eller ude i vejen et eller andet sted. Dette kan du tjekke på BoligNets hjemmeside, altså om du overhovedet kan få fiberforbindelse, der hvor du bor. Hvis kablerne ligger ude i vejen, yder BoligNet faktisk det fornemme service, at de gratis fører kablerne ind i dit hus, og dette inkluderer gravearbejde og installation med stikdåse og så videre. Men, det er kun gratis for de første 30 meter. Hvis der er længere end 30 meter fra fiberkablerne til din bolig, skal du betale 500 kr. pr. meter, for at få kablet ind i huset.

Fiberforbindelse på 1000/500 Mbit/s til 299 kr. om måneden

Har du mulighed for at få fiberforbindelse i din bolig, er BoligNet et godt bud på en løsning. BoligNet er kendt for at lave deres arbejde ordentligt, og de yder en virkelig flot service til deres kunder. BoligNet har døgnovervågning af deres systemer, og det er uhyre sjældent, der er problemer med fiberforbindelserne. Så 299 kr. om måneden for en forbindelse på 1000/500 Mbit/s placerer BoligNet solidt på markedet.

BoligNet i boligforeninger

Måske endnu mere solidt står BoligNet, når det kommer til fiberforbindelser i boligforeninger. Her er sortimentet bredere, fordi de mange beboere skal have mulighed for at vælge deres egen personlige internetforbindelse. I en privat husstand er det noget andet, fordi der skal laves installationer til det enkelte hus, måske som sagt graves ude fra vejen, og så kan det ikke betale sig at have dette bøvl, hvis det ikke er for at få den hurtigste forbindelse. Men i boligforeninger er der snesevis, ja måske hundreder af boliger.

Skræddersyede løsninger

Til boligforeninger tilbyder BoligNet en særlig service, med skræddersyede løsninger til de enkelte boligforeninger. Dette betyder så samtidig, at priserne for fiberforbindelser til boligforeninger ikke ligger fast. BoligNet indgår aftaler med boligforeninger alt efter forholdene. Men det ligger fast, at boligforeningen kan regne med meget høj driftssikkerhed, så internettet altid fungerer. Og at BoligNet altid giver tilbud, der er konkurrencedygtige på markedet for fiberforbindelser.

Arbejdsgiverbetalt løsning

Med til fleksibiliteten af fiberforbindelserne hører også, at BoligNet tilbyder løsninger specielt til brug for dig, der arbejder hjemmefra. Arbejdsgiverbetalte løsninger fungerer ganske enkelt ved, at BoligNet sender fakturaen til arbejdsgiveren. For mange mennesker er det efterhånden normalt at udføre i hvert fald en del af arbejdet hjemmefra, og med en hurtig fiberforbindelse til både download og upload kan du klare de mange opgaver fra dit hjem. Og arbejdsgiveren får en gevinst ved til en lav pris at kunne tilbyde medarbejderen en stabil og hurtig fiberforbindelse.

100, 200 eller 500 Mbit/s for både download og upload

Det normale for BoligNets bredbåndsforbindelser i boligforeninger er, at BoligNet tilbyder hastigheder til beboerne på enten 100, 200 eller 500 Mbit/s. Priserne for disse forbindelser afhænger af BoligNets aftale med boligforeningen, men ofte vil basisprisen på det enkelte abonnement for den enkelte beboer ligge helt nede på 50 kr. om måneden og opefter, alt efter den valgte hastighed. Hertil kommer dog, at beboerne i en boligforening skal betale for oprettelse af abonnement, et engangsbeløb på 250 kr.

Den enkelte beboer vælger selv

Systemet i boligforeningerne er således, at foreningen laver en fælles aftale med BoligNet for hele foreningen om installation af fibernet. Derpå er det op til den enkelte beboer selv at vælge sin fiberforbindelse, altså en given hastighed til en bestemt pris for den pågældende forening.

Overvågning af systemet 24/7

Der er derfor stor fleksibilitet i systemet, og BoligNet giver også her en udstrakt service med overvågning af systemet 24/7, så det hele altid kører på skinner. En bredbåndsforbindelse via fibernet hos BoligNet til en boligforening er derfor en sikker måde at få lynhurtig internetforbindelse til alle beboere. Samtidig med den fleksibilitet, at hver beboer vælger sin egen løsning alt efter behov. Til konkurrencedygtig pris.

Fibernet på 5 minutter

For den enkelt beboer er det meget nemt, når først boligforeningen har lavet aftale med BoligNet. I den situation har BoligNet nemlig allerede lavet alle installationer, så den enkelte beboer skal bare sætte stikket i internetportalen og så vælge online hvilken forbindelse, der ønskes abonnement på. Efter 5 minutter har du din forbindelse og kan bruge internettet på den hastighed, du har valgt i abonnementstype.

Mulighed for tilkøb af ydelser

Det normale er, at BoligNet til boligforeninger tilbyder fiberforbindelser, hvor hastighed for download og upload er de samme. Det vil typisk sige tre modeller på 100/100, 200/200 og 500/500 Mbit/s. Hver beboer vælger så sin hastighed til den fastsatte pris. Til abonnementsprisen kan tilføjes køb af trådløs router (799 kr.), og du kan også fortryde hastigheden på et abonnement og ønske at nedgradere, det koster 75 kr.

Fibernet er fremtidens løsning

Men som beboer kan du regne med at få en lynhurtig fiberforbindelse til 250 kr. i oprettelse og derefter en abonnementspris, der er billig i forhold til priserne generelt på markedet for fiberforbindelser. For boligforeningen er der en stor gevinst i at få fibernettet installeret. Med fibernet er boligforeningen nemlig rustet til at møde fremtidens udfordringer på området for internetteknologi, samtidig med at de nuværende beboere kan tilbydes en stabil og lynhurtig fiberforbindelse her og nu.

Internet med lysets hastighed

Den store fordel ved fibernet er, at forbindelsen til internettet foregår via lyslederkabler. I princippet er der tale om internetforbindelse med lysets hastighed. Lyslederkablerne er langt mere stabile end kabler til telefoni og TV, og lyslederkablerne giver en enorm kapacitet. Dette betyder, at nærmest uanset hvad er kommer til at ske af nye tiltag på internettet, vil fibernettet kunne bruges til det. Ingen smalle steder.

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/maxspeed”]