Mobilt bredbånd 2023

Vi har samlet et liste med udbydere af mobil bredbånd online på markedet.

Hvad er et mobilt bredbånd?

Et mobilt bredbånd er et trådløst internet, som du sammen med din familie kan tage med dig overalt i Danmark. Både Mobilt Bredbånd og Wi-Fi er trådløst internet. Den store forskel er, at Mobilt Bredbånd fungerer over mobilnetværket, og det betyder, at du tage dit internet med dig over hele Danmark. Wi-Fi er internet, du får gennem et telefonstik der hvor du bor. Det gør Wi-fi mindre fleksibelt end Mobilt Bredbånd.

Udstyr til mobilt bredbånd

Du kan vælge flere typer af udstyr til Mobilt Bredbånd. USB-modem, som du installerer på din computer eller tablet. Du kan også vælge en WiFi-router, som er den ideelle løsning når hele familien eller dine venner skal bruge forbindelsen på samme tid.

Let at installere

Mobilt Bredbånd er nemt at installere. Enten kan du købe et sim-kort, som du kan sætte i dit modem, smart-phone, tablet eller computer. Eller du kan vælge en løsning hvor du køber en wi-fi router så flere kan tilgå det mobile bredbånd samtidigt. Udbyderne af mobilt bredbånd er ganske gode til at vedlægge vejledninger som viser de få trin – og så er du online.

Dækning og hastighed

Før du vælger udbyder til dit mobile bredbånd skal du lige checke den mobildækning der er netop hvor du skal bruge dit mobile bredbånd. TDC netværket er ganske ofte blevet kåret (de sidste 3 år i træk) som værende det bedste 4G – netværk. – De andre udbydere af netværk kan måske være løsningen lige netop der hvor du holder til.

Du skal ikke være bekymret for hastigheden på dit nye Mobile Bredbånd. Både på TDC- og de andre netværk kan du opnå de samme høje hastigheder på dit Mobile Bredbånd som du får med de almindelige bredbånds forbindelser.

Tjek din dækning på din adresse, på campingpladsen i sommerhuset eller der hvor du skal hen på ferie næste gang.

Datadeling og ekstra simkort

Med dit mobilabonnement kan du tilkøbe de GB der skal til for at dig og kæresten kan dele datamængden til flere enheder. Brug datadeling fra dit mobilabonnement til både din og din kærestes Ipads.

Hvad hvis jeg bruger al min data?

Hos langt de fleste udbydere sættes hastighed ned til 128 kb/s. Du kan altid opgradere dit Mobile Bredbånd eller tilkøbe data for indeværende måned hvis dit forbrug har været ekstraordinært højt.

Betaling af Mobilt Bredbånd

Betaling af Mobilt Bredbånd foregår på samme måde som betaling af dit mobilabonnement. Det betalingskort, du bestiller dit abonnement med, bruger du også til at betale med måned efter måned.

Mobilt bredbånd er fleksibelt internet.

Til dig med det store forbrug – får du internet, hvor hele familien kan være online på samme tid og surfe med en hastighed på mere end 70 Mbit/s. Den høje hastighed betyder også, at familien kan streame film og serier i HD kvalitet uden afbrydelser. Mobilt Bredbånd med et stort forbrug er derfor et godt alternativ til en almindelig bredbånds forbindelse.

Til dig med det lille forbrug – får du internet til at være online med din Ipad, computer eller din smart-phone. Det kan være når du sidder i toget, eller du har taget nogle feriedage i dit sommerhus eller bare på en strandtur.

Mobilt Bredbånd kan være løsningen for dig uanset om dit forbrug er højt eller lavt. Du får under alle omstændigheder en enkel og billig løsning der altid giver dig en solid og stabil forbindelse. Også selom du er langt fra de store byer.

Mobilt Bredbånd – hvilken pakkeløsning skal jeg vælge?

Hvor de almindelige bredbånd tilbyder ubegrænset forbrug er de Mobile Bredbånd kendetegnet ved betaling af et aftalt forbrug. – Jo flere GB jo billigere pris per enhed. Når du skal vurdere hvilken pakke du skal købe, så er hovedreglen, at 1  times Streaming af film eller serier er lig med 1 GB.

  • En pakke på 50-70 GB er til dig, som ofte er på nettet flere timer om dagen, som streamer musik og film i høj kvalitet.
  • En pakke på over 100 GB er til dig og din familie som er på nettet hele tiden og streamer musik og film i HD kvalitet