MaxSpeed Bredbånd

MaxSpeed fra Telenor tilbyder hurtige bredbåndsforbindelser til attraktive priser, via et hurtigt mobilabonnement. Blot 249 kr. om måneden for 1000 Mbit/s via nettet til kabel-TV

maxspeed bredbånd [maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/maxspeed”]

Fordele ved Maxspeed

MaxSpeed fra Telenor tilbyder hurtige bredbåndsforbindelser til meget lave priser. En af de gode ting ved Telenors nye udspil MaxSpeed er, at der tilbydes lynhurtigt internet via såvel fiberforbindelse som via nettet til kabel-TV. Dette betyder nemlig, at flere danskere kan få mulighed for at benytte sig af de gode tilbud. Sagen er, at hverken nettet til kabel-TV eller fibernettet er tilgængeligt for alle danskere. Langtfra, faktisk. Men når begge muligheder tilbydes, kan en hel del brugere af internettet være med.

1000 Mbit/s til 249 kr. om måneden

Det flotteste tilbud fra Telenor under fanen MaxSpeed giver dig mulighed for at få en bredbåndsforbindelse på 1000 Mbit/s for download til kun 249 kr. om måneden. Denne pris gælder for en bredbåndsforbindelse via nettet til kabel-TV, og du kan derfor kun få denne type forbindelse, hvis du har adgang til TDC/YouSee’s net til kabel-TV. Som flere andre udbydere af bredbåndsforbindelser bruger Telenor TDC’s kabler, hvilket i sig selv er fint nok. Men det betyder altså, at TDC’s net til kabel-TV skal være til rådighed, hvor du bor.

Oprettelse og forsendelse er gratis

I øjeblikket, her i starten af 2020, har cirka 1 million danskere adgang til TDC’s net til kabel-TV. Hvis du er en af disse danskere, kan du således benytte dig af et virkelig godt tilbud om at få en superhurtig bredbåndsforbindelse for blot 249 kr. om måneden. Det er gratis at oprette abonnementet, også forsendelse er gratis, og der er ingen brug for teknikerbesøg. Du betaler kun de 249 kr. pr. måned.

Abonnementet er uden binding

Desuden er det glimrende, at der heller ikke er nogen binding på abonnementet under MaxSpeed. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement til udgangen af en måned. Samtidig giver Telenor den fine service, at den første måneds abonnement er en prøveperiode, med en såkaldt tilfredshedsgaranti, så hvis du efter den første måned ikke er tilfreds, får du simpelthen de 249 kr. tilbage, og du kan droppe abonnementet.

maxspeed bredbånd

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/maxspeed”]

Gratis router, ingen ekstra gebyrer

Også den trådløse router er inkluderet i abonnementet, og der er ingen andre gebyrer eller ekstra udgifter koblet på. Det er endda et område, Telenor profilerer sig på, altså med at tilbyde bredbåndsforbindelser uden, at der skal være alt muligt ekstra oveni. Således er der heller ikke nogen TV-pakker forbundet med sortimentet i MaxSpeed. Ideen er udelukkende at tilbyde hurtige bredbåndsforbindelser til lave priser.

Mulighed for fiberforbindelse

Hvis du ikke har adgang til TDC’s net til kabel-TV, har du måske i stedet mulighed for at få en fiberforbindelse. Godt nok tilbyder Telenor for tiden kun fiberbredbånd i hovedstadsområdet, til omkring 200.000 husstande. Men ambitionen er at udvide fibernettet i løbet af 2020, blandt andet i Nordjylland. Således forventer Telenor at kunne tilbyde fiberforbindelse til sammenlagt næsten 1 million danskere inden udgangen af året. Allerede i foråret vil Telenor kunne levere fiberbredbånd til over 600.000 abonnenter.

Med lysets hastighed

En fiberforbindelse giver en række fordele, først og fremmest fordi disse lyslederkabler, som de jo også kaldes, kan sende data ekstremt hurtigt, i princippet med lysets hastighed. Dette betyder, at fiberkablerne åbner for nye muligheder for brugen af internettet fremover. Ved at koble dig på fibernettet bliver du således rustet til at møde fremtidens udfordringer i cyberspace. Og du får en lynhurtig og stabil internetforbindelse her og nu. Hvis du altså har mulighed for at få fiberforbindelse, der hvor du bor.

To typer fiberforbindelse fra Telenor

Hvis du har mulighed for at få fiberbredbånd, hvor du bor, tilbyder Telenor/MaxSpeed to typer abonnementer:

MaxSpeed Fiber 200mbit:

  • 200 Mbit/s for både download og upload (med garanti for minimum hastighed 180/180 Mbit/s)
  • Pris: 299 kr. – om måneden i abonnement, inklusive oprettelse og forsendelse

MaxSpeed Fiber 1000mbit:

  • 1000 Mbit/s for download/ 500 Mbit upload (hastighedsgaranti henholdsvis 900/450 Mbit/s)
  • Pris: 399 kr. om måneden i abonnement, inklusive oprettelse og forsendelse

Hastighed for upload

Som det fremgår, er prisen for fiberforbindelse med hastighed for download på 1000 Mbit/s en del dyrere end det gode tilbud via nettet til kabel-TV. Men her er det værd at lægge mærke til, at hastigheden for upload er meget forskellig for de to typer abonnementer: Via nettet til kabel-TV er den maksimale hastighed for upload på beskedne 60 Mbit/s, mens den altså for fiberforbindelsen er oppe på 500 Mbit/s.

Udbyderne har hidtil sparet på upload

Hastigheden for upload har hidtil været prioriteret lavt blandt udbyderne af bredbåndsforbindelser. Dette skyldes, at brugerne er internettet i mange år har fokuseret på at surfe på internettet, og denne type aktiviteter, hvor vi skriver, læser, shopper og så videre, kræver god hastighed for download, mens det ikke er vigtigt med hastigheden for upload. Og da bredbåndsforbindelser via stikket til telefon eller kabel-TV har en vis begrænsning i forhold til mængden af data, der kan overføres, har det været oplagt for udbyderne af bredbåndsforbindelser at ‘spare’ på hastigheden for upload. Men dette er nu begyndt at ændre sig.

Flere har brug for høj hastighed for upload

Mange brugere af internettet er i stigende grad interesserede i en høj hastighed for upload. Gamere er afhængige af høj hastighed for både down- og upload. Men samtidig er mange mennesker begyndt at udføre – i al fald en del af – deres arbejde hjemmefra ved computeren. Mange folk har deres egen hjemmeside, en del driver en webshop, og så videre. Alle disse aktiviteter kræver høj hastighed for upload.

Hvad bruger du internettet til?

Når du skal vælge en bredbåndsforbindelse, bør du derfor gøre dig klart, hvad du har brug for. Altså, hvad bruger du rent faktisk internettet til? Hvis ikke du udfører aktiviteter online, der kræver høj hastighed for upload, kan du med fordel benytte dig af et tilbud som MaxSpeed via nettet til kabel-TV, hvor du altså får hastighed for download på 1000 Mbit/s til 249 kr. om måneden. Denne høje hastighed er perfekt til at streame film, serier og musik. Og hvis ikke du gamer eller har brug for at lægge store filer op på internettet, betyder det ikke noget, at du kun har en hastighed på 60 Mbit/s for upload.

MaxSpeed også til erhverv

MaxSpeed tilbydes også til virksomheder, og her er det nok især fiberforbindelsen, der er interessant. Telenor kan kontaktes dagligt fra mandag til lørdag i tidsrummet fra klokken 7-23, og det er naturligvis klart en vigtig detalje, at der ydes god service og support. Både i forhold til rådgivning om de forskellige produkter og i forhold til assistance med installation og lignende, er Telenor klar med høj service til såvel private kunder som erhvervskunder.

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/maxspeed”]