GladMobil – Billige mobilabonnementer

GladMobil tilbyder små og billige mobilabonnementer samt mobilt bredbånd til såvel Danmark som EU. Fornuftige vilkår og meget lave priser.

Gladmobil-Mobilabonnementerter

GladMobil tilbyder billige mobilt bredbånd

Sortimentet er forholdsvis beskedent, men alligevel er det bredt nok til, at de fleste kan finde såvel et dækkende mobilabonnement som et godt abonnement på mobilt bredbånd. Priserne er blandt de laveste på markedet, og vilkårene er rimelige. Der er hverken oprettelsesgebyr eller binding på abonnementerne.

Gladmobil-mobilabonnementer-DK-EU

8 typer mobilabonnementer

Mobilabonnementerne tilbydes i otte forskellige varianter, og fælles for abonnementerne er, at de kan anvendes både i Danmark og i EU. Dog er det kun en del af dine data, der kan anvendes uden for Danmark, men sådan er det i almindelighed hos udbydere af mobilabonnementer. Du kan tillige skifte abonnement, når du har lyst, uden at betale gebyr. Opgradering sker straks, nedgradering ved månedens udgang.

Spar penge som familie

En god detalje er desuden, at det er gratis at ringe til andre abonnenter hos GladMobil. En familie kan spare en del  penge, hvis I alle har abonnement hos GladMobil. Samtidig giver det en vis tryghed, at I altid kan tale i telefon sammen, både hjemme i Danmark og på rejse i EU, altså også selvom taletiden er brugt op. For familier er der samtidig den fordel, at I kan samle alle abonnementer på et enkelt login, når I skal se jeres regninger og andre ting på GladMobils hjemmeside. Der er en udmærket selvbetjeningsordning online, hvor I også kan skifte abonnementer efter behov.

De 8 mobilabonnementer

De otte forskellige typer mobilabonnementer ser sådan her ud – de har navne efter antal timers taletid:

 1. Pakke 1: 1 time tale, 1 GB data til brug i såvel DK som EU. Pris: 48 kr. pr. måned
 2. Pakke 2: 2 timer tale, 2 GB data til brug i såvel DK som EU. Pris: 59 kr. pr. måned
 3. Pakke 2: 3 Max: 2 timer tale, 10 GB data – heraf de 4 til brug i EU. Pris: 79 kr. pr. måned
 4. Pakke 5: 5 timer tale, 5 GB data til brug i såvel DK som EU. Pris: 79 kr. pr. måned
 5. Pakke 8: 8 timer tale, 8 GB data – heraf de 6 til brug i EU. Pris: 89 kr. pr. måned
 6. Pakke 10: 10 timer tale, 20 GB data – heraf de 7 til brug i EU. Pris: 99 kr. pr. måned
 7. Pakke 20: 20 timer tale, 30 GB data – heraf de 8 til brug i EU. Pris: 119 kr. pr. måned
 8. Pakke 50: 50 timer tale, 40 GB data –  heraf de 10 til brug i EU. Pris: 149 kr. pr. måned

Fri SMS, ingen gebyrer, ingen binding

For samtlige abonnementer gælder det, at der er fri SMS/MMS, og som allerede nævnt er der ingen gebyr for oprettelse, heller ingen binding. Taletid, SMS/MMS og forbrug af data gælder både i Danmark og EU, som angivet for hvert abonnement. Men vær opmærksom på, at taletid og SMS/MMS i EU-lande kun er inkluderet i abonnementet, når I IKKE opholder jer i Danmark.

I EU gælder abonnementet

Dette betyder altså, at hvis I er på rejse i et EU-land, kan I dels ringe gratis til hinanden, hvis I har abonnementer hos GladMobil, og I kan ringe både hjem til Danmark og til telefonnumre i landet, hvor I opholder jer, plus til andre EU-lande, alt sammen inden for den taletid, I har til rådighed i abonnementet. MEN: Når I er hjemme i Danmark, kan I IKKE ringe til andre EU-lande, uden det koster ekstra.

4G netværk via Telia

Hjemme i Danmark giver GladMobil adgang til 4G via Telias og Telenors forenede netværk. Dette giver en virkelig god dækningsgrad, og du kan bruge dit mobilabonnement hos GladMobil over praktisk taget hele landet. Men for at du får kvalitet i 4G, er det dels nødvendigt, at din telefon er klar til 4G, dels at du opholder dig i et område med 4G netværk. Er du ikke er i et område med 4G, får du automatisk 3G.

Mobilt bredbånd i DK og EU

GladMobil tilbyder to grundlæggende pakker for mobilt bredbånd, nemlig dels en model, der kun kan bruges i Danmark, dels en model, der kan bruges både i Danmark og i resten af EU. Modellen til brug i Danmark findes i fem versioner med mere eller mindre data til rådighed. Modellen til brug i EU tilbydes i fire varianter. Opbruger du din datamængde, blokeres adgangen til internettet indtil udgangen af måneden. Men du kan enten tilkøbe ekstra data eller opgradere abonnementet og få mere data straks.

Fem typer abonnementer i Danmark

De fem abonnementer til mobilt bredbånd i Danmark ser sådan her ud:

 1.  2 GB, pris: 49 kr. pr. måned
 2. 10 GB, pris: 79 kr. pr. måned
 3. 30 GB, pris: 99 kr. pr. måned
 4. 100 GB, pris: 199 kr. pr. måned
 5.  500 GB, pris: 259kr. pr. måned

Ekstra data kan tilkøbes

For hvert af de fem abonnementer gælder det, at der er oprettelsesgebyr på 50 kr. Men der er ingen binding, og du kan frit skifte abonnement uden gebyr. Løber du tør for data, kan du tilkøbe ekstra data til følgende priser:

 • 1 GB: 29 kr.
 • 2 GB: 59 kr
 • 5 GB: 89 kr.
 • 10 GB: 119 kr.

4 typer abonnementer til brug også i EU

De fire varianter af mobilt bredbånd til brug i både Danmark og i resten af EU:

 1. 10 GB, pris: 229 kr. pr. måned
 2. 30 GB, pris: 349 kr. pr. måned
 3. 15 GB – kun 6 af disse i EU, pris: 179 kr. pr. måned
 4. 20 GB – kun 7 af disse i EU, pris: 199 kr. pr. måned

For alle fire abonnementer gælder det, at der skal betales gebyr for oprettelse på 50 kr. Men der er ingen binding, og du kan skifte abonnement uden at betale ekstra. I modsætning til abonnementerne kun til brug i Danmark kan du her IKKE tilkøbe ekstra data. Men du kan opgradere abonnementet til hver en tid.

10% doneres til forening eller hjælpeorganisation

Samtidig har GladMobil indført et sympatisk system, hvor en del af den pris, du betaler for dit abonnement, kan doneres til en forening eller hjælpeorganisation. Det virker på den måde, at 10% af det beløb, du betaler i abonnement, gives videre til en forening efter dit valg. Når du opretter dit mobilabonnement, vælger du den forening, du ønsker at støtte. Det kan være en idrætsklub eller en forening af anden slags.

Andre tilbud fra GladMobil

Foruden mobilabonnementerne og abonnementerne på mobilt bredbånd tilbyder GladMobil også SIM-kort til brug i maskiner og andet udstyr, for eksempel alarmer. Ligeledes har GladMobil en webshop, hvor de sælger mobiltelefoner og andre ting til mobiltelefoni. Alt til rimelige priser.

Andre udbydere af mobilabonnementer