Anmeldelse af Nettalk mobilabonnement

Vi har ingen aftale med Nettalk pt. – Vi henviser derfor til CBB Mobil

I 2011 startede Dansk Supermarked, via Netto, et mobilselskab og det blev til – Nettalk. Du kan se det allerede på Nettalk logoet – farven gul, og den lille skotske Terrier.

Netto’s image som supermarked, er at sælge varer til yderst rimelige priser, og idéen bag Nettalk er idag som i 2011 – at kunne tilbyde mobiltelefoni til konkurrence dygtige priser. Faktisk har Nettalk nogle af markedets billigste priser – fordelt på 3 mobilabonnementløsninger.

Hos Nettalk finder du nævnt, nogle af markedets billigste mobilabonnementer. – Så når du handler dine fødevarer i Netto, ja så kan du i samme kæde under navnet Nettalk købe dit mobilabonnement.

Så drømmen om billigere priser på mobilabonnementer er ved at være opfyldt for Netto, og hos Nettalk finder du i dag nogle af markedets mest attraktive mobilabonnementer.

Udover sammenhængen og familieskabet mellem Netto og Nettalk får du også synergi hvis du både er kunde hos Netto og Nettalk.

nettalk mobilabonnement

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/cbb-mobil”]

Nettalk anvender TDCs mobilnetværk

Nettalk nu anvender TDCs mobilnetværk, der dækker 99,5% af Danmark. Mobilnetværket er kåret som Danmarks bedste og hurtigste af Teknologisk Institut og det tyske analyseinstitut P3.

Baggrunden for selskabets valg af TDC som netværkspartner er, at Nettalk ønsker at tilbyde deres ydelser i hele Danmark, hvorved de skal sikre de bedste betingelser for deres kunder i landdistrikterne såvel som i byerne

TDC/YouSee er lovgivningsmæssigt forpligtet til at give andre udbydere i markedet mulighed for at tilbyde tilsvarende produkter, som dem TDC udbyder sine kunder. Da Nettalk ikke har udgifter til drift og vedligeholdelse af telefonnettet, et stort antal ansatte og høje driftsudgifter i øvrigt, kan det lade sig gøre at tilbyde det samme produkt som YouSee, men til lavere priser.

nettalk

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/cbb-mobil”]

Få ét samlet abonnement til hele familien

Hos Nettalk er det muligt at samle alle familiens mobilabonnementer i én samlet samlet pakkeløsning. Der er både økonomiske og praktiske fordele at opnå her. Så hvis du har en stor familie, er Nettalk familie-abonnementsløsningen højst sandsynlig et godt bud på den samlede og billigste løsning for dig og din familie.

Når du er kunde hos Nettalk, kan du ringe gratis til andre Nettalk-kunder. Det betyder, at du ikke bruger den inkluderede mængde taletid i dit abonnement, når du taler sammen med andre til Nettalk kunder. Så når alle familiens mobilabonnementer er samlet hos Nettalk, kan du og din familie brug spare mange penge hver måned.

nettalk findaphone

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/cbb-mobil”]

Start i det små, kom godt igang og køb en – startpakke

Hvis du er lun på Nettalk, så kan du benytte dig af en startpakke hos Nettalk.

Startpakken kan du købe i den Nettobutik der ligger tættest på der hvor du bor, og den indeholder alt det, du behøver for at komme i gang som kunde hos Nettalk.

Startpakken er inkluderet et SIM-kort, et kundekort og en guide, som hjælper dig godt i gang med dit nye Nettalk-abonnement. For at aktivere dit Nettalk abonnement, skal du registrere din startpakke inde på Nettalk’s hjemmeside. Her bliver du guidet videre ved høflig digital selvbetjening.

Hos Nettalk kan du overføre taletid til næste måned

En stor fordel eller synergi ved at vælge Nettalk som dit mobilselskab er, at du har mulighed for at optjene ekstra taletid hver måned, hvis du samtidig er kunde i en af Nettos mange butikker.

Fordele ved Nettalk

  • Konkurrencedygtige priser
  • Nettalk bruger TDCs Netværk, som er det bedste netværk i Danmark
  • Familierabatter
  • Netto og Nettalk er begge medlemmer i Dansk Supermarked, så når du køber fødevarer kan du optjene taletid hos Nettalk
  • Gode tilbud på udlandstelefoni

Ulemper

  • Kun 3 mobilabonnementløsninger.

Kontakt Nettalk

Netto Salling Group A/S
Rosbjergvej 33,
8220 Brabrand
Tlf: 70 10 01 02
kundeservice@nettalk.dk

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/cbb-mobil”]