YouSee tilbyder 4 forskellige mobilabonnementer

YouSee har stor bredde i sortimentet, både inden for mobilabonnementer, bredbånd og mobilt bredbånd. Det hele kan kombineres med TV og streaming.

Yousee Mobilabonnementer

Bredbåndsforbindelse uden gebyrer

Et eksempel på et godt tilbud fra YouSee kan være muligheden for at få en hurtig bredbåndsforbindelse uden gebyrer for oprettelse og forsendelse, og hvor den første måneds abonnement desuden er gratis.

Det drejer sig blandt andet om en bredbåndsforbindelse med hastighed på 500 Mbit/s for download og 60 Mbit/s for upload, altså en rigtig fin bredbåndsforbindelse. Indtil den 28. april 2020 kan denne forbindelse fås uden gebyrer, og den første måned er gratis. Derefter koster abonnementet 379 kr. om måneden.

Yousee Bredbånd

YouSere – stor bredde i sortimentet

YouSee har stor bredde i sortimentet, både inden for mobilabonnementer, bredbånd og mobilt bredbånd. Den store bredde er samtidig en af de største fordele ved YouSee, altså at de tilbyder enormt meget forskelligt, så der er stor valgfrihed og derfor også noget for enhver smag. Desuden er YouSee ejet af TDC, hvilket giver adgang til TDC’s netværk for både fiberforbindelser, TV, mobiltelefoni og meget mere.

Bredt udvalg til alle danskere

YouSee kan tilbyde bredt udvalg, og de kan tilbyde holdbare løsninger af høj kvalitet inden for alle områder. Dette betyder, at YouSee kan servicere stort set alle danskere, både når det drejer sig om bredbåndsforbindelser af enhver slags, når det gælder mobiltelefoni, og i forbindelse med TV-pakker og streaming. YouSee har det hele, og lidt til. Til gengæld er YouSee ikke billigst på markedet.

Hold øje med tilbud

Såvel kvantitet som kvalitet koster. Hvis der er meget af det, og det samtidig er af god kvalitet, så skal der betales for det. Men der er muligheder for at spare noget her og der hos YouSee, så det ikke løber op i alt for høje udgifter. Der gælder her især om at holde øje med YouSee’s tilbud, så du for eksempel kan undgå at betale for oprettelse af abonnement og forsendelse. Her kan der være meget at spare.

Alle typer bredbåndsforbindelser

Dette eksempel viser, at det kan være en god ide at holde øje med YouSee’s tilbud, hvis du tænker på at skifte udbyder af bredbåndsabonnement. Det nævnte tilbud kan oprettes enten via fiberforbindelse, telefonstik eller via kablet til TV, alt efter hvilke muligheder der er, der hvor du bor.

Fem slags bredbåndsforbindelser

Det samlede udbud af bredbåndsforbindelser fra YouSee ser sådan her ud:

 • Gigaspeed: 1000/100 Mbit/s (min. hast. 900/90), 399 kr. pr. mnd./
 • 500/60 M bit/s, (min. hast. 450/50), 379 kr. pr. mnd./( tilbud p.t.)
 • 150/30 Mbit/s (min. hast. 100/20), 349 kr. pr. mnd./
 • 80/10 Mbit/s (min. hast. 50/5), 299 kr.pr. mnd./ (tilbud p.t.)
 • 50/10 (min. hast. 35/5), 279 kr. pr. mnd./ oprettelse 299, forsendelse 99.

For tre typer af ovenstående abonnementer gælder det, at du skal betale gebyrer for oprettelse af abonnement, 299 kr. samt forsendelse, 99 kr. Men to af dem er altså på tilbud frem til 28. april 2020. I øvrigt skal du være opmærksom på, at du hos YouSee har 6 måneders binding på abonnementer. Dette gælder uanset hvilket abonnement, du vælger, også for abonnementer på tilbud.

Gigaspeed

Flagskibet hos YouSee, når det gælder bredbåndsforbindelser, er naturligvis Gigaspeed. De 1000 Mbit/s kan leveres enten via TV-kabel – altså det, der også kaldes ‘coax’, eller via fiberkabel. Fordi YouSee med TDC’s kabler således kan levere via begge typer kabler, kan et tilbud som Gigaspeed nå ud til cirka 1.4 millioner danskere. Hastigheder på 1000 Mbit/s kan findes billigere andre steder, men YouSee giver dig muligheder for at opnå fordele på anden vis. Hvis du samler dine abonnementer for internet, TV og streaming, kan du vælge en lang række ekstra services, uden ekstra omkostninger. Mere om dette nedenfor.

Fiber eller coax

Men YouSee tilbyder således bredbåndsforbindelser af flere slags, både via fiber, telefonstik og TV-kabel. Eftersom TDC har et veludviklet netværk af både TV-kabler og fiberkabler, er der pæn sandsynlighed for, at du kan få en af disse løsninger, næsten uanset hvor i landet du bor. Men også hvis du bor i et område uden adgang til kabler for fiber eller TV, har TDC/YouSee flere mulige løsninger til dig.

Mobilt bredbånd

En oplagt løsning til dig, der bor et lidt ‘øde’ sted i landet, uden for kablernes rækkevidde, er selvfølgelig at oprette et abonnement på mobilt bredbånd. Denne løsning er på den anden ikke kun beregnet til hjemmebrug i de tilfælde, hvor der ikke er mulighed for at anvende fiber eller andre kabler. Også til ophold væk fra hjemmet, eksempelvis i sommerhus, er mobilt bredbånd en god mulighed. YouSee har 4 varianter:

 1. 15 GB, til 119 kr. pr. måned
 2. 50 GB, til 199 kr. pr. måned
 3. 250 GB, til 299 kr. pr. måned
 4. 1 TB, til 399 kr. pr. måned

Lånemodem og sikkerhedspakke

For alle fire abonnementer gælder det, at du får gratis lånemodem med i pakken. For de to dyreste abonnementer er der desuden sikkerhedspakke inkluderet i prisen. Bortset fra det skal du i alle tilfælde betale 99 kr. i gebyr for oprettelse, og der er 6 måneders binding på abonnementet, uanset hvilken abonnementstype du vælger. Vær også opmærksom på, at mobilt bredbånd kun kan bruges i Danmark.

1 terabyte

Læg desuden mærke til, at den sidstnævnte abonnementstype er på 1 terabyte, altså svarende til 1.000 GB, så mon ikke vi kan sige, der på det nærmeste er ‘fri data’ her. For alle fire abonnementer gælder det, at hvis du overskrider datamængden inkluderet i abonnementet, nedsættes hastigheden til 128 Kbit/s. Denne nedsættelse af hastighed kan du selvfølgelig mærke, til gengæld slipper du for at få nogen ekstraregninger, selvom du har brugt for meget data. Men hvis du har 1TB, klarer du dig sikkert gennem en måned.

Forventet hastighed

Den normale forventede hastighed for mobilt bredbånd hos YouSee er fra 17-71 Mbit/s for download, og på 5-43 Mbit/s for upload. Disse hastigheder gælder for udendørs brug, og du må gøre dig klart, at mobilt bredbånd ikke er så hurtigt eller stabilt som en fast forbindelse derhjemme. Materialer i bygninger, som stål, glas og beton, begrænser signalet. Desuden har det betydning, hvor langt du er fra en mast, og om der er bakker eller høje bygninger mellem din mobiltelefon og masten. Endelig betyder det også noget hvor mange personer, der er online samtidig via modemmet til den mobile bredbåndsforbindelse.

4G over det meste af landet

Men YouSee tilbyder via TDC’s netværk dækning på 4G i et stort område af Danmark, og en mobil bredbåndsforbindelse kan være en rigtig god mulighed for at kunne være online for eksempel i sommerhuset, i campingvognen, på jeres båd, eller simpelthen generelt, når du er væk hjemmefra. Eller hvis du bor et sted i Danmark, hvor der ikke er god mulighed for at få kablede forbindelser.

Hybrid Bredbånd

Imidlertid har YouSee også en variant af internetforbindelse, der kaldes for Hybrid bredbånd. Dette går ud på, at du får en internetforbindelse, der er en kombination af bredbåndsforbindelsen via dit telefonstik og TDC’s mobilnetværk på 4G. Det lyder måske lidt mystisk, men det kan altså lade sig gøre at sammenkoble disse to forbindelser, den ene fra telefonkablet, den anden via mobilmasten, så de supplerer hinanden.

Modem kombinerer forbindelser

Meningen er derfor, at YouSee i abonnementet for Hybrid Bredbånd forsyner dig med at specielt modem, der kombinerer forbindelsen via telefonstikket og forbindelsen via din mobiltelefon. På den måde kan signalet skifte fra kabel til mast alt efter hvilken forbindelse, der er bedst lige her og nu, og signalet bliver mere stabilt og hele tiden med den højst mulige hastighed.

Op til 10 gange hurtigere forbindelse

YouSee fortæller, at Hybrid Bredbånd i de fleste tilfælde vil give adskillige gange hurtigere forbindelse, end du har været vandt til, hvis altså du bor et sted, der ikke har god forbindelse hverken via kabler eller master. Som eksempel anfører YouSee, at hvis du bor i et område, hvor du er vandt til kun at have hastighed på 5 Mbit/s via telefonstikket, vil du med Hybrid Bredbånd kunne komme op mellem 25 og 50 Mbit/s. Altså et sted mellem 5 og 10 gange så hurtig forbindelse, som den du plejer at have.

Tre typer Hybrid Bredbånd

YouSee tilbyder tre varianter af Hybrid Bredbånd. Angivelser af hastighed for de enkelte abonnementer er ‘forventet’, fordi systemet er beregnet til løbende at justere signalet, men det er cirka sådan her:

 1. Forventet hastighed for download: 20-25 Mbit/s, for upload: 5-15 Mbit/s. Pris: 349 kr. pr. måned
 2. Forventet hastighed for download: 20-50 Mbit/s, for upload 5-15 Mbit/s. Pris: 369 kr. pr. måned
 3. Forventet hastighed for download: 50-100 Mbit/s, for upload: 5-15 Mbit/s. Pris: 399 kr. pr. måned

Som det fremgår, er hastigheden for upload den samme for alle tre typer abonnementer, mens der kan opnås en klart højere hastighed for download ved at vælge den dyreste model. For alle tre varianter gælder det, at der er gebyrer på 299 kr. for oprettelse og 99 kr. for forsendelse. Og der er bindingsperiode på 6 måneder for alle tre slags abonnementer i Hybrid Bredbånd.

Mobilabonnementer

Foruden de forskellige bredbåndsforbindelser tilbyder YouSee også almindelige mobilabonnementer. Der findes fire forskellige varianter, med respektive datamængder:

 • 10 GB i DK/36 europæiske lande, pris 169 kr. om måneden, oprettelse: 0 kr.
 • 20 GB i DK, 15 GB af disse i 36 europæiske lande, pris 199 kr. om måneden, oprettelse: 99 kr.
 •  50 GB i DK, 20 GB af disse i 48 lande verden over, pris 299 kr. om måneden, oprettelse: 99 kr.
 • Fri data i DK, 25 GB i 48 lande verden over, pris 399 kr. om måneden, oprettelse: 99 kr.

Fri tale, fri SMS, Roaming Europa

Hertil kommer, at alle fire typer giver adgang til TDC’s netværk for 4G, og der er ingen binding på abonnementerne. Alle fire abonnementer indeholder desuden:

 • Fri tale
 • Fri SMS/MMS
 • Roaming Europa:
 • Fri tale i 36 europæiske lande – der kan ringes til såvel danske numre som til numre i de 36 lande
 • Fri SMS/MMS i 36 europæiske lande – der kan sendes til såvel danske numre som til numre i de 36 lande
 • YouSee Musik – over 60 millioner musiknumre

Roaming World

Ydermere er det sådan, at de to dyreste abonnementer (50 GB i DK og Fri data i DK) indeholder Roaming World, hvilket tilføjer 12 ekstra lande til de 36 europæiske, altså i alt 48 lande. De 12 ekstra lande uden for Europa er fordelt på Asien, Australien, New Zealand, USA og Canada. I disse 48 lande har du dermed fri tale, fri SMS/MMS samt de angivne datamængder i udlandet til din rådighed.

Der er ingen bånd, der binder dig

Mobilabonnementerne fra YouSee er således kendetegnet ved at give dig frihed, fleksibilitet og store muligheder for at rejse med din mobiltelefon. Du kan tale og sende SMS lige så meget, du har lyst til, både ude og hjemme. Samtidig er det fint, der ikke er binding på abonnementerne.

TV og streaming

Fleksibiliteten kombineres med det brede udvalg i YouSee’s muligheder for at abonnere på TV-pakker og streaming. Her er virkelig noget for enhver smag, og samtidig er der oplagte muligheder for at samle abonnementer og dermed spare en del penge. Har I som familie allerede abonnementer andre steder på såvel mobiltelefoner, bredbåndsforbindelse som underholdning, kan det være en ide at samle det hele her.

YouSee TV Streaming

YouSee More

En af måderne, hvorpå YouSee tilbyder fordele ved at samle abonnementer, er, du får tillæg af en række ekstra ydelser, så snart du har minimum to abonnementer samlet her. Hvis du for eksempel har både mobilabonnement og bredbåndsabonnement hos YouSee, får du gratis adgang til en del af den underholdning, YouSee tilbyder, både i form af musik, TV og streaming. Systemet kaldes YouSee More.

Fire TV- og streaming-pakker

Men du kan naturligvis i alle tilfælde vælge at abonnere på en af YouSee’s pakker for TV og streaming. Der tilbydes fire forskellige modeller, og alle fire typer indeholder TV-boks og såkaldt Grundpakke. Samtidig skal der betales gebyrer, for oprettelse på 599 kr. og forsendelse på 99 kr. Dette er ens for alle fire typer. Det gælder også for alle fire abonnementer, at der er binding på 6 måneder. Men indtil den 28. april 2020 er der tilbud på den dyreste pakke, så du kan få den uden gebyrer for oprettelse og forsendelse.

Grundpakke plus point

Derudover adskiller de fire modeller af TV- og streaming-abonnementer sig fra hinanden ved et pointsystem, hvor hvert abonnement giver dig et antal point, som du derpå kan bruge til selv at sammensætte din pakke for TV og streaming. Pointene og priserne fordeler sig sådan her:

 1. Grundpakke, 299 kr. pr. måned
 2. 10 Point, 479 kr. pr. måned
 3. 20 point, 529 kr. pr. måned
 4. 36 point, 529 kr. pr. måned

Ret til ændring i pakkerne

Husk altså, at de tre typer abonnementer, der giver point, også indeholder Grundpakken. Med dine ekstra point tilføjer du selv fra menuerne de programmer og services, du ønsker. Når du vælger mellem retterne, kan du godt tillade dig at eksperimentere lidt, for du har frihed til at sammensætte din menu månedligt. Dine valg kan således ændres for hver 30 dage, hvis du skulle blive træt af nogle af kanalerne. Og det koster ikke ekstra at foretage disse ændringer inden for et abonnement.

En blandet fornøjelse

YouSee kalder dette system for Bland Selv, og det mindre vel også på en måde om at blande slikposer. I hvert fald er der store mængder guf til underholdning at vælge imellem, og det gælder både for TV-kanaler og for streaming af både film, serier, dokumentarer, sport, musik, bøger og meget andet. En klart blandet fornøjelse, men altså helt bogstaveligt.

TV-kanaler koster 1 point

Systemet for Bland Selv fungerer således på den måde, at du kigger på listerne hos YouSee over TV-kanaler og streamingtjenester. TV-kanalerne ‘koster’ 1 point stykket, mens streamingtjenesterne har forskellig værdi, for eksempel koster HBO Nordic 6 point, mens Din Bio til børnene koster 3 point. YouSee giver adgang til i alt 10 forskellige streamingtjenester, som du kan vælge fra, når du sammensætter din pakke.

Ændringer på under 1 time

En del TV-kanaler og streamingtjenester er naturligvis indeholdt i Grundpakken, men alligevel vil du ikke, selv med den dyreste pakke med 36 point, kunne dække hele udbuddet på én gang. Men med den store pakke vil du kunne få det meste med, og da du har ret til at skifte ud i pakken for hver 30 dage, kan du over nogen tid snildt bevæge dig rundt i det samlede univers af underholdning. Udskiftninger i pakken klarer du hjemme fra sofaen, og ændringerne træder i kraft med det samme, i løbet af maksimum 1 time.

Bland Selv oplagt til familier

Med systemet Bland Selv kan man roligt sige, at YouSee tilbyder fleksibilitet og bredt udvalg. Forhåbentlig giver det ikke for store diskussioner i familierne, når pakkerne for underholdning skal strikkes sammen. Denne måde med selv at blande TV og streaming er i al fald temmelig oplagt til familier, fordi her virkelig er noget for enhver smag og enhver aldersgruppe. Her er ikke længere nogen undskyldning for at kede sig, når det regner i ferien. Heller ikke selvom I er i sommerhus eller på udlandsrejse.

Pakkerne kan også bruges uden for hjemmet

YouSee’s pakker for TV og streaming kan nemlig tages med, så I er bestemt ikke bundet til at sidde hjemme i stuen. YouSee’s TV-og streaming-pakker kan bruges på enhver type enhed, så foruden jeres Smart TV kan I altså benytte såvel computer som tablet eller smartphone til at lytte til musik, se film og serier og så videre.

Også når I er på udlandsrejse

Dette betyder samtidig, at I kan bruge pakkerne, også når I er på rejse i udlandet. Abonnementerne gælder nemlig i hele EU, så I kan tage jeres computer, tablet og lignende med jer og fortsat få glæde af jeres TV- og streaming-pakke, også mens I holder ferie i udlandet. Det er i sandhed meget fleksibelt.