UnoTel anmeldelse 2020

FindaPhone har for nærværende ikke nogen aftale med UnoTel, derfor henviser vi til CBB Mobil læs mere her

UnoTel blev stiftet i 2004 og er et dansk mobilselskab. UnoTel lægger vægt på, at kunne tilbyde attraktive og prisbillige mobiltelefoni og har stor fokus på kvalitet og en kundeservice der dur. Selskabets produkter omhandler mobiltelefoni, mobilt bredbånd, fastnettelefoni samt internet.

UnoTel er en del af TDC-familien; men drives som et selvstændigt brand. UnoTel har en strategi om at ville være det bedste til at levere:

  • Enkle og gennemskuelige produkter, i en høj kvalitet,
  • Til lave priser og en fremragende kundeservice
  • For at leve op til de 3 fokusområder, lægger teleselskabet vægt på at ansætte motiverede og kompetente medarbejdere. – Allerede nu er EnoTel kundeservice kendetegnet ved, at have de hurtigste svartider på kundehenvendelser. Det betyder, at UnoTel har nogle af de mest tilfredse kunder i landet.

Unotel findaphone

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/cbb-mobil”]

UnoAll – Mobilabonnementer 2020

UnoAll mobilabonnementer der – inkluderer Tale, fri SMS og fri MMS, ingen opkalsafgift. UnoTel taler gratis med andre UnoTel kunder.

Du kan vælge imellem tre forskellige slags UnoAll-mobilabonnementer, så du kan finde det abonnement, som passer bedst til dine behov. Det mindste abonnement inkluderer 25 timers tale, 15 GB data og DK-abonnement.

Forbrugsafregnede – Mobilabonnementer

Vedrørende UnoTels forbrugsafregnede mobilabonnementer kan du vælge imellem følgende typer:

  • UnoSekund
  • UnoMinut

For UnoSekund mobilabonnement betyder det, at du kun skal betale for det, du bruger. Hermed takserer teleselskabet blot pr. sekund, og der er intet abonnement samt ingen binding. Som ekstra service til UnoSekund kan du bl.a. vælge fri SMS/MMS, 1.000 MB data inklusiv 4G og fri UnoTel til UnoTel.

For UnoMinut mobilabonnement betyder det, at du ligeledes blot betaler for den taletid og data, som du bruger. Son ekstra service til UnoMinut til kan du bl.a. vælge fri SMS/MMS, 1.000 MB data inklusiv 4G og fri UnoTel til UnoTel.

Du kan på vor hjemmeside nærstudere de omtalte mobilabonneløsninger i detaljer.

Mobil internet – 3 løsninger

Ønsker du at have internet eksempelvis i sommerhuset eller andre steder end derhjemme, tilbyder UnoTel  mobilt bredbånd.

Mobilt bredbånd small, mobilt bredbånd medium og mobilt bredbånd large.
Mobilt bredbånd small indebærer 1 GB data og en hastighed på 6 Mbit/1 Mbit. Mobilt bredbånd small inkluderer derimod 5 GB data, men ligeledes med en hastighed på 6 Mbit/1 Mbit.
Endelig tilbyder den sidste mobile bredbåndsløsning, mobilt bredbånd large-abonnementet, 10 GB data og en hastighed på hele 32 Mbit/5 Mbit.

UnoTel anvender TDCs mobilnetværk

UnoTel nu anvender TDCs mobilnetværk, der dækker 99,5% af Danmark. Mobilnetværket er kåret som Danmarks bedste og hurtigste af Teknologisk Institut og det tyske analyseinstitut P3.

Baggrunden for selskabets valg af TDC som netværkspartner er, at UnoTel ønsker at tilbyde deres ydelser i hele Danmark, hvorved de skal sikre de bedste betingelser for deres kunder i landdistrikterne såvel som i byerne

TDC/YouSee er lovgivningsmæssigt forpligtet til at give andre udbydere i markedet mulighed for at tilbyde tilsvarende produkter, som dem TDC udbyder sine kunder. Da UnoTel ikke har udgifter til drift og vedligeholdelse af telefonnettet, et stort antal ansatte og høje driftsudgifter i øvrigt, kan det lade sig gøre at tilbyde det samme produkt som YouSee, men til lavere priser.

UnoTel – Fast Telefoni

Som et billigt alternativ til dit fastnetabonnement tilbyder UnoTel desuden Fast Telefoni. Med Fast Telefoni får du telefoni via internettet.

Det betyder lavere priser især ved opkald til udlandet. Ønsker du at bestille Fast Telefoni hos UnoTel, skal du være opmærksom på, at du selv skal anskaffe en IP-telefon.

Fordele

  • Konkurrencedygtige priser
  • Nettalk bruger TDCs Netværk, som er det bedste netværk i Danmark
  • Gode tilbud på udlandstelefoni
  • Super kundeservice

Ulemper

Meget få – UnoTel’s hjemmeside mangler lidt struktur og logisk opsætning

Kontakt Unotel

Sletvej 30,
8310 Tranbjerg.
Tlf: 70 25 50 80
support@unotel.dk
Mandag – fredag: 08.00 – 17.00

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/cbb-mobil”]