Eesy – Nyt mobilabonnement 2020

Eesy er et af de nye digitale lavprisselskaber i TDC familien. Selskabet skal har et forretningskoncept med “Simplicity” på forsædet. Eesy sælger udelukkende billige mobilabonnementer med data både her i landet og EU.

Eesy mobilabonnement

Besøg

Eesy kører på Danmarks bedste Mobilnet

Eesy kører på bruger Danmarks bedste netværk fra TDC NET og tilbyder en 4G/LTE – forbindelse til deres mobilabonnenter. TDC’s netværk er nu for 5 år i træk kåret til landets mest solide og bedste mobilnetværk af Teknologisk Institut. 

Besøg

Mobilabonnement til dig ingen “Extras”

Er du til de lette og billige mobilløsninger skal du skifte til Eesy. Det er enkelt og ukompliceret og der er så godt som ingen “Extras” når du skifter. Det absolut billigste mobilabonnement fra Eesy koster 99 kr. om måneden og svarer til niveauet for de billigste mobilabonnementer på markedet. Inkluderet i prisen er fri tale og 30 GB data, samt 10GB data i EU. Dette tilbud gælder indtil 1. januar 2021. Eesy’s mest eksklusive mobilabonnement på markedet tilbydes til 179 kr. om måneden. Abonnementet indeholder fri tale og mobilt bredbånd for 20 GB data i hele EU.

Eesy kører på bedste net, men

TDC lancerer 5G primo september 2020. Det er dog ikke ikke i TDC’s planer, at kunder hos Eesy får adgang til 5G til at starte med. Så hvis du investerer i en 5G mobil, så er det vigtigt at du finder ud af hvor lang du skal vente på 5G.

Her kan du se Eesy video

Besøg

Hvor finder du de bedste og billigste TV Streaming Tjenester?

Har du et Smart TV og adgang til nettet kan du hente de nødvendige Apps på samme måde som du henter Apps til din SmartPhone. Vær opmærksom på at dit mobilabonnement måske har nogle tilkøb allerede – Netflix, Viaplay eller andre.

Hvor finder du den bedste og billigste Musik Streaming Tjeneste?

De 5 store Streaming tjenester inden for musik er: Spotify, Tidal, Google Play Music, Apple Music og Deezer. Vær opmærksom på, at dit mobilabonnement måske har nogle tilkøb allerede

3 Fordele hos Eesy

  1. Fri tale i alle mobilabonnementer
  2. TDC-netværk (kåret til det bedste netværk (Teknologisk Institut)
  3.  Enkel og Simpel tilgang til dit mobilabonnement

2 Ulemper hos Eesy

  1. Der findes ingen underholdningspakker til abonnementerne
  2. Ekstra ventetid for eSim eller 5G

Besøg

Kontakt

Teglholmsgade 1,
2450 København SV
70313000