eesy

Hvad tilbyder eesy?

Eesy er et af de nye digitale lavprisselskaber i TDC familien. Selskabet skal har et forretningskoncept med “Simplicity” på forsædet. De sælger udelukkende billige mobilabonnementer med data både her i landet og EU.

Hvad koster deres mobilabonnementer?


Eesy mobilabonnement

Mobilabonnement til dig ingen “Extras”

Er du til de lette og billige mobilløsninger skal du skifte til Eesy. Det er enkelt og ukompliceret og der er så godt som ingen “Extras” når du skifter. Det absolut billigste mobilabonnement fra udbyderenkoster 99 kr. om måneden og svarer til niveauet for de billigste mobilabonnementer på markedet. Inkluderet i prisen er fri tale og 30 GB data, samt 10GB data i EU. Eesy’s mest eksklusive mobilabonnement på markedet tilbydes til 179 kr. om måneden. Abonnementet indeholder fri tale og mobilt bredbånd for 20 GB data i hele EU.

Eesy kører på bedste net, men…

TDC lancerer 5G primo september 2020. Det er dog ikke ikke i TDC’s planer, at kunder hos Eesy får adgang til 5G til at starte med. Så hvis du investerer i en 5G mobil, så er det vigtigt at du finder ud af hvor lang du skal vente på 5G. Eesy kører på bruger Danmarks bedste netværk fra TDC NET og tilbyder en 4G/LTE – forbindelse til deres mobilabonnenter. TDC’s netværk er nu for 5 år i træk kåret til landets mest solide og bedste mobilnetværk af Teknologisk Institut.

Hvor finder du de bedste og billigste TV Streaming Tjenester?

Har du et Smart TV og adgang til nettet kan du hente de nødvendige Apps på samme måde som du henter Apps til din SmartPhone. Vær opmærksom på at dit mobilabonnement måske har nogle tilkøb allerede – Netflix, Viaplay eller andre.

De 5 store Streaming tjenester inden for musik er: Spotify, Tidal, Google Play Music, Apple Music og Deezer. Vær opmærksom på, at dit mobilabonnement måske har nogle tilkøb allerede.

Fordele

  1. Fri tale i alle mobilabonnementer
  2. TDC-netværk (kåret til det bedste netværk (Teknologisk Institut)
  3. Enkel og Simpel tilgang til dit mobilabonnement

Ulemper

  1. Der findes ingen underholdningspakker til abonnementerne
  2. Ekstra ventetid for eSim eller 5G

Kontakt

eesy ApS
Teglholmsgade 1,
2450 København
+45 70703333