Telmore – Mobilabonnement

Telmore tilbyder et stort udvalg af mobilabonnementer med mobilt bredbånd, hvor en række streamingtjenester kan tilkøbes som supplement.

Telmore tilbyder et stort udvalg af mobilabonnementer, og det er blandt andet Telmore Play, der kalder på opmærksomheden, fordi du her kan få mobiltelefoni samt masser af underholdning på alle kanaler – til meget konkurrencedygtige priser. Film, serier, musik, bøger er her kombineret med et mobilabonnement, hvor du med høj hastighed navigerer online og tillige har fri tale, i Danmark og i udlandet: EU og lidt til.

telmore mobilabonnement

Telmore Play

Telmore Play tilbyder en serie af de bedste mobilabonnementer i forskellig sammensætning, så du kan vælge dels datamængde, dels hvilke dele af underholdningen, du er interesseret i. Priserne svinger fra 169 kr. pr. måned for det billigste (kun musik) og op til 299 kr. pr. måned for det dyreste (hele pakken).

Telmore Play Supreme

Telmores flagskib hedder Telmore Play Supreme, og inden for mobilabonnementer med høj hastighed er dette en klar frontløber. I hvert fald hvis du samtidig er interesseret i underholdning med meget stor bredde – både når du er hjemme, og når du er på farten. Du kommer ikke til at kede dig.

Masser af underholdning

Telmore Play Supreme giver dig følgende indhold:

 1. Fri tale/ Fri SMS, MMS
 2. 50 GB data (af disse kan du benytte 19 GB i EU plus et par andre europæiske lande)
 3. Underholdning fra Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play, Telmore Musik og Bookmate

Prisen for disse herligheder ligger på 299 kr. om måneden i abonnement, og så koster det dertil de 99 kr. i gebyr, som Telmore altid tager for oprettelse af nyt abonnement. Der er ingen binding på denne type abonnement, hvor du får adgang til lynhurtigt 4G via TDC’s netværk.

C More – Til dig som elsker film & serier

Er du også til streaming? Læs mere om Telmores nyeste streaming produkt >> C More.

c more streaming

Forskellige varianter

Men Telmore tilbyder også andre mobilabonnementer, hvor du kan vælge mængden af underholdning til i forskellige varianter og dermed spare noget på telefonregningen, hvis du alligevel ikke er interesseret i den samlede pakke. Det kan jo være, du gerne vil lytte til musik på din telefon, men du vil ikke se film og serier.

Fire andre slags Play

Foruden den nævnte Play Supreme tilbyder Telmore følgende 4 typer mobilabonnementer i serien Play:

 • Reality, film & serier: Fri tale/ Fri SMS, MMS/ 50 GB data (17 GB af disse til EU)/ Underholdning: HBO Nordic, Viaplay, TV2 Play Basis. Pris: 269 kr. pr. mnd.
 • Reality, film, serier & musik/ Fri tale/ Fri SMS,MMS/ 50GB data (16 GB af disse til EU)/ Underholdning: HBO Nordic, Viaplay og Telmore Musik. Pris: 249 kr. pr. mnd.
 • Reality, film & serier: Fri tale/ Fri SMS, MMS/ 40 GB (15 GB af disse til EU)/ Underholdning: HBO Nordic, Viaplay. 229 kr. pr. mnd.
 • Musik: Fri tale/ Fri SMS, MMS/ 30 GB (11 GB af disse til EU)/ Underholdning: Telmore Musik. Pris: 169 kr. pr. mnd.

Ingen binding, men oprettelsesgebyr

Ingen af disse abonnementer har bindingsperiode, men der er oprettelsesgebyr på 99 kr. Bortset fra abonnementet ‘Musik’ er der tilbud på ovennævnte abonnementer her i marts måned 2020, så den første måned kun koster 129 kr., uanset valg. Derefter gælder ovennævnte priser. Alle priser er for start 2020.

Telmore Musik

De fleste danskere kender HBO og Viaplay, men nogle af de andre elementer fra pakkerne med underholdning fortjener et par forklarende ord. Det skal fremhæves, at Telmore Musik giver dig adgang til flere end 60 millioner musiknumre, og der er således noget for enhver smag, og til alle aldersgrupper.

Bookmate

Kan du lide at læse, vil du også blive glad for Bookmate, der giver dig adgang til op i nærheden af en halv million titler. Bookmate indeholder bøger på såvel dansk som engelsk, og de kan hentes som e-bøger og som lydbøger. Altså har du mulighed for også at lytte til en enorm masse bøger, for eksempel når du kører i bil eller sidder i toget, eller når du løber i parken. For at benytte Bookmate skal du hente en app.

Streaming på alle enheder

Telmore guider dig til brugen af de forskellige streamingtjenester, og dette gælder også for Bookmate. En vigtig tilføjelse er, at du kan registrere Bookmate appen på flere enheder. Dette betyder, at du kan læse på din mobiltelefon, din tablet, din PC eller på dit smart TV. Og desuden kan to brugere læse eller lytte på Bookmate samtidig. Så hvis din kæreste, din lillebror eller din kat også vil læse, er døren åben.

Spar penge ved at samle mobil og streaming

Sammenlagt tilbyder Telmore således med mobilabonnementerne i Play adgang til masser af underholdning, der kan streames til klart konkurrencedygtige priser. Hvis du i forvejen har abonnement på en eller flere streamingtjenester, vil du kunne spare penge ved at lægge det hele sammen i et abonnement, der altså hos Telmore også inkluderer mobiltelefoni med fri tale og masser af data til at bevæge dig online.

4G via TDC’s netværk

Det er samtidig en fordel, at Telmore tilbyder 4G via TDC’s netværk. Teknologisk Institut har nu for tredje år i træk kåret TDC’s mobilnetværk til Danmarks bedste. Langt de fleste danske husstande er dækket af TDC’s netværk, og du vil i det hele taget generelt over hele landet modtage fint signal og surfe med høj hastighed. Konkret skulle det dreje sig om 99,5% af Danmark, der er dækket af TDC’s mobilnetværk.

Mobilabonnementer uden underholdning

Dette netværk fra TDC får du også adgang til, selvom du ikke vælger et af abonnementerne i serien Play. Telmore tilbyder nemlig desuden mobilabonnementer uden underholdning, her findes tre forskellige:

 • Fri tale/ Fri SMS, MMS/ 50 GB (10 GB af disse til EU), pris: 159 kr. pr. måned
 • 20 timers tale/ Fri SMS, MMS/ 60 GB (10 GB af disse til EU), pris: 149 kr. pr. måned
 • Telmore Go: Forbrugsbaseret abonnement. Pris 29 kr. om måneden i abonnement, dertil 59 øre i minuttet for opkald, 18 øre pr. sms og 9,90 kr. i døgnet for data.

Brug taletid og sms også på rejse til udlandet

Generelt for mobilabonnementerne, med eller uden streamingtjenester, er det værd at skrive sig bag øret, at du naturligvis kan tage din telefon med dig på rejse og bruge dit abonnement, imens du er væk hjemmefra, både til at tale og sende sms, uden ekstra omkostninger. Datamængden er dog noget mindre i udlandet, end når du opholder dig inden for Danmarks grænser.

Ring også til lokale telefoner i EU

Men dette betyder, at du kan ringe fra din mobiltelefon overalt i EU plus nogle yderligere lande, det gælder for i alt 36 lande i Europa (listen kan ses hos Telmore), både til telefoner i Danmark og til telefoner i de pågældende lande. Tilsvarende kan de sende sms og mms, som om du var i Danmark. På grund af den noget begrænsede datamængde, når du opholder dig i udlandet, kan du ikke være online, herunder streame, på samme måde som hjemme i Danmark. Men du har dig en pæn datamængde også på rejse.

Stor fleksibilitet

Alt i alt er der stor fleksibilitet i de mange typer af abonnementer. Og det hele spænder vidt, fra Play Supreme med underholdning på alle leder og kanter, til abonnementet Go, hvor du kun betaler 29 kr. plus altså for samtaler, sms og data, sådan som du har brug for de enkelte dele. Perfekt især til nogle seniorer.

Mobilt bredbånd

Foruden de nævnte mobilabonnementer tilbyder Telmore mobilt bredbånd, altså internetforbindelse uden telefoni. Også her er der tale om en serie, der kan vælges fra, og med mulighed for at tilvælge streamingtjenester for underholdning:

 • 150 GB, pris 249 kr. pr. måned
 • 300 GB, pris 329 kr. pr. måned
 • 500 GB, pris 379 kr. pr. måned
 • 250 GB, plus Play Supreme – altså den samlede pakke med de nævnte streamingtjenester, pris 399 kr. pr. måned

Oplagt til familier

Varianten med 250 GB, der inkluderer streamingtjenester, er en oplagt mulighed ikke mindst for familier. Hvis I allerede abonnerer på en eller flere streamingtjenester, måske forskellige medlemmer af familien har abonnement på forskellige tjenester, kan I med fordel samle tjenesterne her i ét abonnement. Der kan klart være penge at spare, også fordi I jo får 250 GB data via mobilt bredbånd med i prisen.

Tag bredbåndsforbindelsen med jer

Fordelen ved det mobile bredbånd er jo, at det kan tages med, altså at det ikke er bundet til hjemmet. Dette betyder, at I kan tage i sommerhus, i campingvogn, på tur i båden, og I kan fortsat benytte jeres mobile bredbåndsforbindelse. Og flere medlemmer af familien kan benytte forbindelsen samtidig.

Flere muligheder for opkobling

Når du får abonnement på mobilt bredbånd hos Telmore, kan du vælge mellem flere muligheder for opkobling. Du får i alle tilfælde udleveret et SIM-kort til din bredbåndsforbindelse, og én mulighed er, at du simpelthen sætter dette SIM-kort i din smartphone, din tablet eller din computer, og så har du din bredbåndsforbindelse etableret. Dette er klart den nemmeste løsning.

USB-modem og router

Men du kan også sætte SIM-kortet i et USB-modem, som derpå sættes i tablet eller PC, hvis disse enheder ikke understøtter SIM-kort. Endelig kan du også låne en router af Telmore og sætte SIM-kortet i routeren, og denne løsning har den fordel, at I kan være online flere personer samtidig via Wi-Fi fra routeren. Egentlig kalder Telmore det, at du ‘lejer’ routeren, men da prisen er på 0 kr. i leje, kommer det ud på ét. Du skal så blot huske at levere routeren tilbage, hvis du på et tidspunkt opsiger dit abonnement, og i den forbindelse skal det også huskes, at du har 6 måneders binding på abonnementet ved mobilt bredbånd med router.

Stationær og mobil router

Telmore tilbyder to slags routere, den ene er stationær og skal sættes i en stikkontakt, den anden er på batteri og kan flyttes omkring. I alle tilfælde kan det som nævnt være en god løsning for familien at have mobilt bredbånd kombineret med streamingtjenester, fordi I kan spare penge, hvis I allerede abonnerer på streamingtjenester og internetforbindelse. Når det hele samles ét sted, er der besparelser at hente. Desuden er der den klare fordel, at I kan tage bredbåndsforbindelsen med jer og fortsætte med at streame.

Mobilt bredbånd til familien

De nævnte løsninger til mobilt bredbånd er for så vidt tænkt til brug i hjemmet. Dette betyder dog ikke kun ét enkelt opholdssted, men også sommerhuset og så videre, dog kun inden for Danmarks grænser. Pointen er imidlertid, at disse abonnementer især henvender sig til familier med interesse i hurtig forbindelse til internettet, gerne kombineret med streaming af underholdning. Og at det kan flyttes og bruges af flere.

Datadeling

En yderligere mulighed er, at du kan oprette abonnement på såkaldt ‘datadeling’. Dette går i al enkelhed ud på, at du for 29 kr. ekstra om måneden får et SIM-kort ekstra til dit abonnement på mobilt bredbånd. Du kan få op til tre ekstra SIM-kort til et mobilt bredbåndsabonnement hos Telmore. Dette eller disse ekstra SIM-kort kan så bruges for eksempel af din kæreste eller familiemedlemmer, og fidusen er altså, at I deles om de data, der er indeholdt i abonnementet, og der kommer kun én regning.

Online på flere enheder samtidig uden router

De enkelte SIM-kort ved datadeling kan sættes i forskellige enheder, så I på den måde kan være online på både mobiltelefon, tablet og computer samtidig, uden at skulle i forbindelse med en router. I har hver jeres SIM-kort. I skal så være opmærksomme på, at et sådant ekstra SIM-kort til datadeling udelukkende kan bruges til at være online. Altså kan der ikke ringes fra en mobiltelefon med denne type SIM-kort.

Mobilt bredbånd på farten

Men Telmore tilbyder samtidig tre løsninger mere for mobilt bredbånd, til brug når du er alene på farten:

 • 3 GB, pris 49 kr. pr. måned
 • 10 GB, pris 99 kr. pr. måned
 • 30 GB, pris 149 kr. pr. måned

Disse løsninger er mere beregnet til dig, der tilbringer nogen tid online, gerne vil have høj hastighed, men ikke har brug for de helt store mængder data, i hvert fald ikke når du er væk hjemmefra. Igen skal det bemærkes, at vi her udelukkende taler om at være online, og at disse abonnementer altså ikke har med telefoni at gøre. Der er alene tale om mobile bredbåndsforbindelser.

Mobilt bredbånd kun i Danmark

Til forskel fra mobilabonnementerne skal det huskes, at mobilt bredbånd fra Telmore kun kan anvendes inden for Danmarks grænser. Internetforbindelsen er afhængig af kontakt med TDC’s netværk, men som nævnt er dækningsgraden oppe på 99,5% i Danmark, og du vil de fleste steder kunne få 4G. Nogle steder vil der dog kun være dækning til 3G, og du kan derfor opleve reduceret hastighed ind imellem.

Hastighed på 4G eller 3G

Generelt er hastigheder via mobile enheder noget mere ustabile end ved kablet forbindelse, hvilket er logisk. Signalet til den mobile enhed kan forstyrres eller bremses af mange forhold. Telmore siger, at du med 4G kan forvente hastighed for download på mellem 17 og 71 Mbit/s, og hastighed for upload på mellem 5 og 43 Mbit/s. I områder med 3G falder hastigheden for download til mellem 2 og 12 Mbit/s og for upload til mellem 1 og 4 Mbit/s. Men dette er stadigvæk pænt for en mobil enhed uden kablet forbindelse.

Hastighed højest udendørs

Dog skal det yderligere tilføjes, at ovennævnte hastigheder gælder  for brug af din enhed udendørs. Sagen er nemlig, at nogle byggematerialer som glas, stål og cement kan bremse signalet fra TDC’s mobilmaster. Desuden har det betydning for signalet udendørs, hvor du mere konkret opholder dig. Lang afstand til masten giver dårligere signal, bakker og store bygninger bremser signalet. Men som nævnt regnes TDC’s mobilnetværk som det bedste i Danmark, og du vil generelt kunne forvente godt signal og høj hastighed.

Hvis du opbruger din datamængde

En anden ting er, at du kan komme ud for at bruge al din data, altså den datamængde der er inkluderet i dit abonnement. Hvis dette sker, er systemet hos Telmore, at din hastighed på internettet sættes gevaldigt ned resten af måneden. Hastigheden nedsættes faktisk til blot 128 kb/s, og det er noget, der kan mærkes.

Du kan opgradere dit mobile bredbåndsabonnement

På den anden side har du altid mulighed for at opgradere dit mobile bredbåndsabonnement hos Telmore. Så hvis du oplever at løbe tør for data, kan det være en ide at få et abonnement med mere råderum. Fordi det kan være irriterende, nogen gange endda et reelt problem, pludselig ikke at kunne navigere ordentligt på internettet. Omvendt er det godt, at Telmore ikke tager ekstra betaling, hvis du opbruger din datamængde på abonnementet. Du må blot acceptere, at hastigheden sættes ned for en tid.

Telmore er i princippet kun til stede online

Telmore blev grundlagt i år 2000, og det, der især var karakteristisk for Telmore fra starten, var, at de var det første teleselskab i Danmark, der ikke havde fysiske butikker. Telmore ville sænke udgifterne for dermed at kunne give kunderne lavere priser på produkterne. Denne strategi havde Telmore held med, og de etablerede sig hurtigt og solidt på det danske marked for mobiltelefoni.

Men kan også ringes op

Hos Telmore fungerer det stadig sådan, at du som kunde klarer bestillinger og så videre online. Men Telmore tilbyder en god service også telefonisk, hvis der – imod forventning – skulle vise sig problemer for eksempel med tilslutning af router eller den slags. Siden år 2000 er der desuden sket det, at Telmore er blevet en del af TDC Group, og dette betyder blandt andet, at Telmore har adgang til TDC’s netværk for 4G mobiltelefoni. Du er derfor på solid grund som kunde hos Telmore.

Se andre udbydere: