C More

C More er din streamingtjeneste, når du vil se både nye film og klassikere, serier og børneudsendelser. Underholdning for alle, også familier

C More er din streamingtjeneste, når du er til både film, serier og dokumentarer. Hos C More finder du både det nyeste nye blandt premierefilm og serier, og de gode gamle klassikere nede fra C More arkivet. Familierne vil finde et bredt udvalg af underholdning til børn i alle aldre, også de helt små.

C More Nyeste film

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/telmore/”]

14 dage gratis prøveperiode

Her i starten af 2020 er der tilbud hos C More, så du kan få en gratis prøveperiode på 14 dage. Tilbudet gælder pt. kun hos Telmore mobilabonnement. Derefter koster abonnementet 99 kr. om måneden. Der er ingen binding eller oprettelsesgebyr. Du kan med andre ord kvit og frit og uden risiko prøve streamingtjenesten et par uger for at se, om det er noget for dig.

Mange udbydere tilbyder abonnement hos C More

Abonnement hos C More kan erhverves fra deres egen hjemmeside, og det er her, du generelt kan søge oplysninger om login og den slags. Samtidig samarbejder C More med en række operatører på det danske marked for streaming, heriblandt YouSee, Stofa, Canal Digital og Telmore. Er du i forvejen kunde hos et af disse selskaber, for eksempel fordi du har abonnement på bredbåndsforbindelse eller mobiltelefon, vil du med fordel kunne orientere dig hos din teleudbyder for at tjekke, om de har tilbud på C More i en af deres pakker. De fleste udbydere af bredbånd giver mulighed for at kombinere med streaming.

Fem kategorier for streaming, uden reklamer

Om du får abonnement direkte hos C More eller via en samarbejdspartner, burde ikke betyde noget for vilkårene eller pakkens sammensætning. Som udgangspunkt tilbyder C More i al fald streaming inden for fem grundlæggende kategorier:

  1. C More First: De nyeste film fra Hollywood, inden de vises på andre kanaler.
  2. Series: De mest populære amerikanske TV-serier.
  3. Hits: Både film og dokumentarer, såvel nye som ældre. Fælles for dem alle er, at de er/har været store successer. Filmene er blandt de største biografsuccesser, mange af dokumentarfilmene er prisbelønnede.
  4. Stars: Både nye og klassiske hits fra det store lærred. Mest action, drama og komedie.
  5. SF-kanalen: Nordisk filmkanal med masser af klassiske, nordiske film og serier. Her er rigtig meget for børn, og til det voksne publikum er der film af blandt andre danske Lars von Trier og svenske Ingmar Bergman.

Streaming inden for EU

Fælles for kategorierne er, at der ingen reklamer er nogen steder. Desuden kan du downloade med et hurtigt mobilt bredbånd og se film og serier i op til 30 dage efter download. Dette kan være en fordel, hvis du skal på rejse uden for EU, fordi du så kan tage film og serier med dig på din enhed. Inden for EU kan du fortsat streame som i Danmark.

Streaming på alle enheder

Du kan streame på en hvilken som helst enhed, altså for eksempel din PC, din tablet, din smartphone samt de fleste typer TV-apparater. For eksempel kan du streame C More til dit TV via en app til Apple TV, med Chromecast, på Samsung Smart-TV og med app til Android TV. Altså kan du streame hvor som helst og når som helst, både når du er hjemme, og når du er på farten, for eksempel når du sidder i toget.

cmore streaming på alle enheder

[maxbutton id=”1″ url=”https://findaphone.dk/anbefaler/telmore/”]

Telmore har et tilbud

Som nævnt kan du få C More-abonnement via flere udbydere at forskellige teletjenester. Her i starten af 2020 har Telmore et godt tilbud, hvor du kan vælge C More-streaming som et supplement til Telmore’s TV-pakke kaldet Telmore Play. Dette vil sige, at hvis du har abonnement på Telmore Play, kan du tilkøbe C More-streaming til dit abonnement. Prisen er da 49 kr. ekstra om måneden hos Telmore. Dette er et godt eksempel på, at hvis du allerede har abonnement et andet sted, kan der være penge at spare ved at oprette abonnementet via den udbyder, du i forvejen er kunde hos. Du kan spare 50 kr. om måneden i forhold til at oprette abonnement direkte.

Se indhold offline

Du kan som nævnt streame inden for EU, som om du var i Danmark, og rejser du længere væk i verden, kan du downloade, hvad der er plads til på din bærbare enhed, og tage det med på rejsen og se det offline. Offline indhold kan ses i 30 dage efter download, derefter kan du til hver en tid, når du atter er i Danmark eller i et andet EU-land, streame det samme igen, hvis du skulle have lyst til at se det en gang til.

To personer kan streame samtidig

Om du nu er hjemme eller ude, så længe vi altså taler om Danmark eller inden for EU, kan to enheder streame samtidig fra din C More-konto. Og i alt fem enheder kan registreres på din konto. Altså er et C More-abonnement til at dele med andre i din husstand, altså din familie, din samlever. På den måde får I en vis frihed og fleksibilitet, fordi I ikke behøver at sidde hele familien samlet og se det samme.

Noget for enhver smag

Udvalget er bredt, og her tilbydes bestemt noget for enhver smag. Til børnene er der noget for alle aldersgrupper, så børnene kan vælge mellem alt fra Gurli Gris til Emil fra Lønneberg og endnu mere til. For familiens teenagere er der ikke mindst en masse af de mest populære serier, og samtidig er udvalget af film så bredt, at der også altid er mange film for både børn, teenagere og de voksne på programmet.

Eksklusive aftaler om premierefilm

C More har eksklusive aftaler med mange af de store filmselskaber i Hollywood, og derfor kan du se de fleste nye film fra Hollywood her, inden filmene vises på andre tjenester. C More-streaming tilbyder hvert år flere end 300 nye film i udvalget, både udenlandske og dansk film. Også blandt serierne er C More-streaming fremme i skoene og viser de nye afsnit først. Hertil kommer så arkivet, hvor du kan søge blandt hundredevis af klassikere inden for enhver genre. Både komedier, gysere, krimier, dramaer og så videre er repræsenteret.

C Mores hjemmeside for login

Uanset hvem du opretter abonnementet hos, vil du skulle forbi C Mores hjemmeside for at logge ind. På hjemmesiden er der en udførlig brugsanvisning, så du kan se, hvordan du logger på med de oplysninger, du har fået af din operatør, hvis du altså har oprettet abonnementet for eksempel via Telmore. Du burde ikke få problemer med det, og heldigvis er det også sådan, at du kan skal logge på første gang via hjemmesiden. Derefter har du din C More-konto, og med den kan du logge på din forskellige enheder.