GreenTel mobilabonnement 2022

Hos Greentel handler det om dig og din mobiltelefon. Greentel startede tilbage i 2012 og tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervs kunder. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkel og overskuelige med stor fokus på valgfrihed – så du får lige det mobilabonnement, der passer til netop dit forbrug.

greentel

Greentel tilbyder mange typer mobilabonnementer

Greentel har lave priser. Her kan spares meget på telefonregningen.

Greentel tilbyder mange typer mobilabonnementer samt flere slags abonnementer til mobilt bredbånd. Alt sammen til attraktive priser. Greentels sortiment inden for mobilabonnementer dækker meget bredt, fra de forbrugsafregnede abonnementer over mobilabonnementer til børn, unge, voksne, familier og til bedsteforældrene. Alle er tilgodeset med et flot udbud til priser, der er mere end konkurrencedygtige. Samtidig tilbyder Greentel mobilt bredbånd i to grundtyper, hver med fire varianter af datamængde.

Ingen binding eller opsigelse hos Greentel

Vi har ingen binding eller opsigelse hos Greentel og du kan altid skifte gratis mellem abonnementerne, hvis dit behov ændrer sig.

Udover valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage. Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel.

Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Du kan hos Greentel samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang.

Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos Greentel.
Greentel har stor erfaring i salg af datakort/telemetrikort til overvågning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud.

En del af noget større – Greentel drives af MobileValue ApS, der har Telekæden A/S som en af sine største aktionærer. Du vil derfor som kunde hos Greentel opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue ApS.

Du kan bestille dit Greentel abonnement her på hjemmesiden eller hos din lokale Telekæden forhandler.

greentel fri oprettelse

Greentel særpræg og kendetegn

Hos Greentel har vi Danmarks billigste mobilabonnementer fra 48 kr. pr. måned, hvor du får en masse fordele som fx. udlandstelefoni i 37 lande, adgang til 4G netværket, ingen binding, ingen gebyr, ingen opkaldsafgift og fri tale til Greentel.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på “Min Side”. Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnementer. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned.

Alle Greentels mobilabonnementer kan anvendes i hele EU til samme pris som i Danmark – det er inkl. i abonnementerne.

Du kan enten vælge at få et nyt nummer eller flytte dit nuværende nummer over til Greentel. Vi klarer hele flytningen for dig – det er nem og enkel mobiltelefoni!Har du brug for mere end et mobilabonnement, kan vi samle alle dine mobilnumre hos Greentel på et login og en regning, så du får et samlet overblik.

Dine fordele hos GreenTel

 • Har en meget bred vifte af mobilabonnementer til alle forbrugstyper
 • Roaming inkluderet i alle mobilpakker
 • Kun 1 måneds binding
 • Dataforbrugskontrol i udlandet
 • Tale afregnes pr. sekund og data pr. 10 Kb
 • God online selvbetjening med et login til hele familien
 • God kundeservice

Ulemper

 • Tilbyder ikke tjenester til streaming af musik, film, bøger og så videre
 • Sælger ikke telefoner

Danmarks billigste mobilabonnement

Mobilabonnementer hos Greentel er billige. Faktisk siger Greentel, at deres billigste mobilabonnement, til 48 kr. om måneden, simpelthen er det billigste mobilabonnement på det danske marked. Samtidig tilbyder Greentel dækning i 4G via Telias netværk, der giver god dækning de fleste steder i Danmark. Desuden er mobilabonnementerne udformet, så du kan bruge dit abonnement, også når du er på rejse i EU. Uden ekstra omkostninger, uanset om du ringer hjem til Danmark, eller du ringer lokalt i landet, hvor du er.

Brug abonnementet i 37 lande i Europa

Greentel må klart betragtes som en udbyder af mobilabonnementer med et godt udsyn ud i Europa. Abonnementerne dækker endda mere end blot EU, faktisk er det i alt 37 europæiske lande, der er inkluderet på listen, hvor du kan bruge dit abonnement, næsten som om du var hjemme. Næsten, fordi datamængden på de fleste abonnementer er mere begrænset ved ophold i udlandet, end hjemme i DK.

Ring gratis til andre abonnenter hos Greentel

Men samtidig med de gode forhold for brug af mobiltelefonen i udlandet tilbyder Greentel klare fordele også i Danmark. Først og fremmest fordi abonnenter hos Greentel kan ringe gratis sammen. Selvom du har abonnement med begrænset taletid, betyder dette ikke noget i forhold til at ringe til andre, så længe dem, du ringer til, også er kunder hos Greentel. Dette kan især være interessant for familier.

Familieabonnementer

Netop inden for mobilabonnementer til familier står Greentel særlig stærkt. Der kan være god økonomi i at samle familiens abonnementer hos en enkelt udbyder, og Greentel er her en klar mulighed. Systemet hos Greentel for mobilabonnementer til familier er, at I bestiller SIM-kort til antallet af familiemedlemmer, dog maksimalt 5 personer. Hvert familiemedlem har således sit eget SIM-kort, men I deles om både data, taletid og SMS fra den samme pulje. Én i familien bliver ‘mobilchef’, der styrer og fordeler forbruget.

To slags familieabonnementer

Greentel tilbyder to sådanne mobilabonnementer specielt til familier:

 1. EU Lille Familie: 35 timers tale, fri SMS/MMS, 50 GB data. Pris: 345 kr. pr. måned.
 2. EU Stor Familie: 50 timers tale, fri SMS/MMS, 80 GB data. Pris: 445 kr. pr. måned.

Med til begge abonnementer hører, at hvert SIM-kort, I bestiller, giver 6 GB data fra den samlede pulje, som kan bruges i EU. Desuden vil I inden for familien kunne tale gratis sammen, fordi I jo alle er kunder hos Greentel. Altså bruger I ikke af taletiden i abonnementet, når I taler indbyrdes. Heller ikke når I er i udlandet. Dette kan være en stor fordel, både ude og hjemme, at I altid kan tale med hinanden i familien, uden der kommer ekstra omkostninger, altså udover prisen for abonnementet.

Børneabonnement

Jeres barn kan desuden få sit eget mobilabonnement til en meget lav pris. Det billigste koster 48 kr. om måneden. Børneabonnementet oprettes og styres naturligvis af forældrene, og samtidig har Greentel fra start spærret enhver mulighed for overforbrug af abonnementet. Så der kommer ikke ekstraregninger.

Eksempler på børneabonnementer hos Greentel er to løsninger:

 1. Pakke 2 EU: 2 timers tale i DK og EU, fri SMS/MMS i DK og EU, 2 GB data i DK og EU. Pris 48 kr. pr. måned
 2. Pakke 10 EU Max: 10 timers tale i DK og EU, fri SMS/MMS i DK og EU, 30 GB data i DK, 7 GB af disse i EU. Pris  99 kr. om måneden

Intet oprettelsesgebyr eller nogen binding

Der er intet gebyr for oprettelse af mobilabonnementer hos Greentel og heller inden binding. Desuden hører det med, at også børneabonnementer ringer gratis til andre kunder hos Greentel. Så hvis I som forældre har abonnement hos Greentel, kan jeres barn altid ringe jer op, også selvom taletiden på abonnementet er brugt op. Altså en god ekstra tryghed for både jer og jeres barn.

Mobilabonnement til seniorer

Til den ældre genration har Greentel også gode tilbud. Seniorerne kun bruger som regel kun mobiltelefonen lidt, og mest til at tale og sende SMS. Og så giver mobiltelefonen en vis tryghed. Greentel har taget konsekvensen af dette og tilbyder abonnementer med kun lidt taletid og endnu mindre data.

Pakke 2 EU er også til farmor

Den billigste, og nok bedste, mulighed for seniorer, der kun har brug for ganske lidt taletid og data, er at vælge det abonnement, der i princippet svarer til det billigste børneabonnement, som beskrevet ovenfor, altså: Pakke 2 EU, med 2 timers tale i DK og EU, fri SMS/MMS i DK og EU, 2 GB data i DK og EU. Til en pris af 48 kr. pr. måned. Men, når dette abonnement erhverves af en voksen, er det uden de spærringer af ekstraydelser og merforbrug, der ellers er standard, når abonnementet oprettes til børn.

Mobilabonnementer uden data

Hvis vi taler om seniorer, der slet ikke er interesseret i at bruge mobiltelefonen online, har Greentel også løsninger til disse kunder. Her altså mobilabonnementer, der kun giver taletid samt SMS/MMS, ingen data:

 1. 3 timers tale, fri SMS/MMS, begge dele til brug i både Danmark og EU: 49 kr. pr. måned
 2. 50 timers tale/ fri SMS/MMS, begge dele til brug i både Danmark og EU: 99 kr. pr. måned

Som det fremgår, giver den billigste løsning her 1 times mere taletid om måneden end ‘børneabonnementet’, altså 3 timer i stedet for 2, for blot 1 kr. mere om måneden, 49 kr. stedet for 48 kr.

Mobilabonnementer til de voksne

Naturligvis har Greentel også mobilabonnementer til alle de, der hverken har børn, eller lever med familie, eller er seniorer. Altså til ‘almindelige’ voksne mennesker, der gerne vil have et godt og billigt mobilabonnement. Sortimentet er stort, også her. Forbrugerrådet har i bladet Tænk anbefalet det af Greentels abonnementer, der hedder:

 1. Pakke 8 EU: 8 timers tale i Danmark og EU, fri SMS/MMS, 8 GB data i Danmark – 6 GB af disse til brug i EU. Pris 79 kr. pr. måned.
 2. Men der findes også abonnementer med langt mere taletid og data, flagskibet hedder:
 3. Pakke 50 EU Max: 50 timers tale i Danmark og EU, fri SMS/MMS, 50 GB data i Danmark – 13 GB af disse i EU. Pris 199 kr. pr. måned.

Greentel tilbyder også mobilt bredbånd

Foruden mobilabonnementer tilbyder Greentel mobilt bredbånd i to forskellige løsninger. Den ene model koncentrerer sig om Danmark, så du kun har data til brug i Danmark. Den anden model er til dig, der rejser meget og har brug for pæne datamængder, når du er i udlandet. Begge grundmodeller findes i fire forskellige varianter, så du kan vælge datamængde efter behov. Priserne varierer fra 49 kr. for 2 GB data kun i Danmark, til 349 kr. for 30 GB data til brug i både Danmark og EU.

Kontaktinformation

Jomfruløkken 2,
8930 Randers NØ.
Tlf.: 70 28 30 10
Mail: support@greentel.dk