GreenTel mobilabonnement 2020

Hos Greentel handler det om dig og din mobiltelefon. Greentel startede tilbage i 2012 og tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervs kunder. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkel og overskuelige med stor fokus på valgfrihed – så du får lige det mobilabonnement, der passer til netop dit forbrug.

greentel mobilabonnement

Besøg

Ingen binding eller opsigelse hos Greentel

Vi har ingen binding eller opsigelse hos Greentel og du kan altid skifte gratis mellem abonnementerne, hvis dit behov ændrer sig.

Udover valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage. Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel.

Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Du kan hos Greentel samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang.

Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos Greentel.
Greentel har stor erfaring i salg af datakort/telemetrikort til overvågning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud.

En del af noget større – Greentel drives af MobileValue ApS, der har Telekæden A/S som en af sine største aktionærer. Du vil derfor som kunde hos Greentel opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue ApS.

Du kan bestille dit Greentel abonnement her på hjemmesiden eller hos din lokale Telekæden forhandler.

greentel fri oprettelse

Besøg

Greentel særpræg og kendetegn

Hos Greentel har vi Danmarks billigste mobilabonnementer fra 48 kr. pr. måned, hvor du får en masse fordele som fx. udlandstelefoni i 37 lande, adgang til 4G netværket, ingen binding, ingen gebyr, ingen opkaldsafgift og fri tale til Greentel.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på “Min Side”. Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnementer. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned.

Alle Greentels mobilabonnementer kan anvendes i hele EU til samme pris som i Danmark – det er inkl. i abonnementerne.

Du kan enten vælge at få et nyt nummer eller flytte dit nuværende nummer over til Greentel. Vi klarer hele flytningen for dig – det er nem og enkel mobiltelefoni!Har du brug for mere end et mobilabonnement, kan vi samle alle dine mobilnumre hos Greentel på et login og en regning, så du får et samlet overblik.

Dine fordele hos GreenTel

  • Har en meget bred vifte af mobilabonnementer til alle forbrugstyper
  • Roaming inkluderet i alle mobilpakker
  • Kun 1 måneds binding
  • Dataforbrugskontrol i udlandet
  • Tale afregnes pr. sekund og data pr. 10 Kb
  • God online selvbetjening med et login til hele familien
  • God kundeservice

Ulemper

  • Tilbyder ikke tjenester til streaming af musik, film, bøger og så videre
  • Sælger ikke telefoner

Kontakt Greentel

Jomfruløkken 2,
8930 Randers NØ.
Tlf.: 70 28 30 10
Mail: support@greentel.dk
CVR: 32562787

Besøg