FastNet.nu – Fastnet, mobil og bredbånd

Fastnet.nu  er et mobilselskab der tilbyder Fastnet telefoni, mobil telefoni og Bredbånd.

Fastnet.nu er samarbejdspartner til Ældre Sagen og er alene etableret på opfordring af mange medlemmers ønske om at blive tilbudt et alternativ til bla. Yousee og andre udbydere af mobilabonnementer det danske på markedet.

Fastnet.nu giver en god og let forståelig kundeservice. Du beholder dit telefonnummer, og vi står for flytningen af nummeret. Dette gælder alle vores produkter.

fastnetnu findaphone

FastNet.nu bruger TDC’s netværk

FastNet.nu anvender TDCs mobilnetværk, der dækker 99,5% af Danmark. Mobilnetværket er kåret som Danmarks bedste og hurtigste af Teknologisk Institut og det tyske analyseinstitut P3.

Baggrunden for selskabets valg af TDC som netværkspartner er, at FastNet.nu ønsker at tilbyde deres ydelser i hele Danmark, hvorved de skal sikre de bedste betingelser for deres kunder i landdistrikterne såvel som i byerne

TDC/YouSee er lovgivningsmæssigt forpligtet til at give andre udbydere i markedet mulighed for at tilbyde tilsvarende produkter, som dem TDC udbyder sine kunder. Da Fastnet.nu ikke har udgifter til drift og vedligeholdelse af telefonnettet, et stort antal ansatte og høje driftsudgifter i øvrigt, kan det lade sig gøre at tilbyde det samme produkt som YouSee, men til en lavere pris.

Når du er kunde hos Fastnet.nu får du leveret det samme som du kender fra før, bare billigere, og regningen får du fremover fra os.

fastnet

Fordele ved Fastnet.nu

  • Stor spredning af tilfredshed og utilfredshed.
  • Fastnet tilbyder to løsninger, mobilabonnement og bredbånd.

Ulemper

  • Stor spredning af tilfredshed og utilfredshed.

Kontakt Fastnet.nu

Birkerød Kongevej 40,
3460 Birkerød.
Man-fre 9.00-16.00
Tlf. 70 30 00 37
Support@fastnet.nu