Bestil måltidskasser fra din mobiltelefon

Bestil måltidskasser fra din mobiltelefon, nemt og hurtigt, mens du er på farten. På den måde sparer du tid og får din ugemenu på plads, mens du er væk hjemmefra. Måltidskasser er løsningen, når du er i bekneb for tid og samtidig vil spise sundt og lækkert. Du kan sagtens bestille måltidskasser fra din mobiltelefon, og få den kommende uges madplan klaret, mens du alligevel sidder i toget, bussen eller venter på nogen.

Bestil måltidskasser fra din mobiltelefon

Selvfølgelig kan du hjemme tage dig tiden og sidde med din partner eller familien og bestille ugens menu. Men du kan også vælge at spare mere tid. Bestil din måltidskasse fra din mobiltelefon, mens du er på farten, det kræver ikke meget mobildata, og få din ugemenu på plads for den kommende uge. Der er ingen grund til at vente, til du kommer hjem.

Måltidskasser beskytter mod smitte

Måltidskasser er steget markant i popularitet de senere år, ikke mindst under krisen med Corona-virus. Måltidskasser har mange fordele, først og fremmest dét, at du sparer tid. Du slipper for at skulle stå i kø i supermarkedet, og i disse tider med virus er det en ekstra fordel, at du ikke behøver opholde dig i supermarkedet sammen med en masse andre mennesker. Du beskytter dig selv og andre mod smitte.

Måltidskasser sparer tid

Men også inden virussen har måltidskasserne oplevet stor fremgang, især fordi mange forbrugere er blevet opmærksomme på fordelene ved at spare tid både på planlægning, indkøb og madlavning. Når du bestiller en måltidskasse, får du alle ingredienser leveret direkte til din dør, og de enkelte måltider er udformet, så du kan tilberedes på ganske kort tid, tit på en halv time eller mindre. Nogle gange kan børnene være med.

Børnefamilier har brug for måltidskasser

Børnefamilier har et særligt pres omkring tidspunktet for aftensmaden, den såkaldte ulvetime. Men med måltidskasser leveret til døren, får du og din familie mere ro og bedre tid. Du skal ikke forbi supermarkedet på hjemvejen fra arbejde, måske endda med trætte unger ved hånden. Du skal ikke til at spekulere over, hvad I dog skal finde på at spise til aften. Og I skal ikke tilbringe timer i køkkenet med grædende børn.

Måltidskasser sikrer sund og varieret kost

Madplanen for ugen er klar, og måltidskassen er leveret. Det er lige til at gå til, og maden står på bordet i løbet af en halv time, giv eller tag 10 minutter. Desuden er der den fordel, at måltidskasserne giver jer varieret og sund kost. Stort set alle leverandører af måltidskasser fokuserer på sunde og varierede måltider, der følger de gængse kostråd, som minimum. Du kan sagtens finde både økologi, vegetarisk og fokus på fisk blandt udbydere af måltidskasser. Og familievenlige måltidskasser, så børnene også er glade.

Bestil måltidskasser fra din mobiltelefon, computer eller tablet

Uanset om du er single, eller I er et barnløst par, om I er en børnefamilie, eller I er et ældre par, ja så er der måltidskasser netop til jer. Det er blot at tage mobiltelefonen, computeren eller jeres tablet og bestille. Når du alligevel er på farten, kan du spare endnu mere tid ved at bestille din måltidskasse fra din mobiltelefon.